Nieuws

Start nieuwe beginnersgroep: 4 februari 2021

Laatste kans dit schooljaar – yoga voor absolute beginners

We starten op 4 februari met live gestreamde lessen! In kleine groep zodat een persoonlijke aanpak mogelijk is. Je leert de basishoudingen en ademhalingsoefeningen, indien nodig met persoonlijke aanpassingen. 

Zodra de sportsector naar code oranje gaat, schakelen we over op lessen in levenden lijve (locatie: Bierbeek). 

4, 11, 25 februari, 4, 8, 11, 18, 25 maart, 1 april 2021 – 19:00 tot 20:30 uur. Prijs: €98. 

Schrijf je nu in via het inschrijvingsformulier

Extra yogagroep op woensdagochtend

Vanaf woensdag 16 september 2020

Heb je ervaring met yoga en ben je op zoek naar goede yogalessen? Dan is dit misschien wel het juiste moment. Er is genoeg plaats in de zaal waardoor de groep nu niet gesplitst moet worden en je alle lessen in levenden lijve krijgt! Inschrijven kan via het formulier.

De Borre, Bierbeek: woensdag 10:00 – 11:45 uur

‘Blended’ yoga vanaf 7 september 2020

Nieuw aanbod, aangepast aan de coronarichtlijnen

Vanaf september vind je bij Mangala een aanbod ‘blended’ yoga. De blend of mix verwijst naar de verschillende lesvormen die aangeboden kunnen worden, afhankelijk van de situatie. Wanneer de anderhalve-meter-regel geldt, worden de groepen in twee gesplitst in functie van het aantal deelnemers en de capaciteit van de zaal. De ene week volg je dan les in levenden lijve, de week erna kun je de les via een link op je pc volgen. Afhankelijk van de locatie en het weer zouden bepaalde lessen ook buiten kunnen doorgaan. Wanneer er een lockdown is, is de wekelijkse les enkel online beschikbaar. 

Voor de kortere cursussen wordt de groep bewust klein gehouden, zodat je alle lessen in levenden lijve kunt volgen. 

Nieuwe hormoonyoga reeks in september!

Hormoonyoga voor vrouwen, start zaterdag 12-09-20

Hormoonyoga helpt om je hormoonhuishouding weer in balans te brengen. Tijdens vijf zaterdagen leer je deze reeks aan in groep. Daarna kun je dit gemakkelijk zelf thuis blijven beoefenen.  Je zult dan snel de positieve effecten ervaren. Meer info hier

Mangala Yoga Online in juli en augustus

Online aanbod ook in de zomer!

Tijdens de lockdown ging Mangala Yoga online. Vanwege de enthousiaste reacties blijft dit aanbod nog even online. Wil je tijdens de zomermaanden je home practice boosten? Je kunt je nog abonneren op deze besloten FBgroep. Ondertussen staan er al meer dan 20 lessen online. Heb je interesse? Contacteer me per mail

Het aanbod voor juli staat online

Yoga in de natuur, yoga nidra, meditatie 

In juli kun je bij Mangala terecht voor yogales in het prachtige natuurgebied De oude zandgroeve, dit jaar zelfs twee keer per week :-)! Verder op het programma een ‘yoga nidra’ workshop – voor totale ontspanning, en een ‘workshop meditatie’ – voor meer rust in je geest. Alle info bij ‘aanbod – workshops & meer

Extra aanbod in juni: indoor yogales

Yogales op maandag- en donderdagavond 

Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen, kan yoga binnen ook weer, in kleine groepjes! In juni biedt Mangala een reeks van 3 lessen indoor yoga aan in Heverlee bij Inblauw op maandag en bij Cambiarte in Bierbeek op donderdag. Les van 19:15 tot 20:15 (maandag volzet) en van 20:45 uur tot 21:45 uur. Start maandag 8 juni, prijs voor de reeks €45. Voor al wie al yoga-ervaring heeft. Inschrijven per mail. Je ontvangt dan de praktische (corona) richtlijnen en informatie. 

Groepslessen in de natuur!

Wekelijks op woensdag om 18:45 en op vrijdag om 10:00 uur

Goed nieuws! Op 27 mei starten we met yogales in de natuur! Bij droog weer gaan de lessen twee keer per week door, in De Oude Zandgroeve in Korbeek-Lo. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk. Wie in 2020 al ingeschreven was bij Mangala (online) krijgt automatisch de reserveringslink in zijn mailbox, telkens op zondag.  Als er een dag voor de les nog plaats is, dan is iedereen welkom. Je vindt in dat geval de reserveringslink op de Mangala FB pagina! De lessen duren ongeveer een uur, afhankelijk van het weer, prijs €10.

Mangala Yoga Online

Online yogales via besloten Facebookgroep

Mangala Yoga Online biedt je de mogelijkheid om ook tijdens de lockdown yogales te volgen. Iedere maandag vind je op deze FB groep een nieuwe yogales, iedere vrijdag nog iets extra’s. Voor €40 krijg je vier weken toegang tot alle lessen. Je kunt de lessen zo vaak volgen als je wilt.

Lid worden is eenvoudig: 1) maak 40 euro over op BE95 7350 3166 7858 – 2) mail het betalingsbewijs en je FB gebruikersnaam naar miriam(at)mangala.be – 3) op FB Mangala Yoga Online klik je op ‘ lid worden’. Vanaf dat moment kan ik je toevoegen aan de groep.

Voorlopig blijf ik online lesgeven op FB. Zijn je vier weken bijna om? Blijf van alle lessen – nieuwe posts maar ook de voorbije lessen- genieten door je abonnement te verlengen.

Ook privéles kun je nu online volgen. Mail me voor meer info of een afspraak.