Nieuws

Coole tip voor warme dagen

Verkoelende ademhaling

Heb je wat verkoeling nodig tijdens hete zomerdagen? Pas dan de sitali of verkoelende ademhaling toe.

Ga zitten in een comfortabele houding met een rechte rug en gesloten ogen. Steek je tong zo ver uit als je zonder moeite kunt en krul je tong in de lengterichting naar boven. Adem langzaam en ontspannen helemaal in via de gleuf in je tong. Het is alsof je de lucht opzuigt door een rietje. Breng je tong weer in je mond, sluit je mond en adem uit via je neus. Dit is één ronde. Bouw rustig op tot 10 à 15 rondes. Bij extreem heet weer en na wat oefening, kun je tot 60 rondes gaan.

Kun je geen ‘gleuf’ maken van je tong? Geen nood, dan doe je de sitkari pranayma: zet je tanden zacht op elkaar en adem via je mond tussen de tanden door in. Adem uit via je neus.

Augustus = vakantiemaand

vanaf 7 augustus 2022

Tijdens deze periode zijn er geen yogalessen. Tijd om zelf even te herbronnen zodat ik je vanaf 5 september weer vol inspiratie kan begeleiden op je yogapad!

Van 14 tot en met 23 augustus ben ik offline. Ik ben dan niet telefonisch of per mail bereikbaar. Je kunt je wel alvast inschrijven voor de lessen van je keuze of voor het yogaweekend (vul hiervoor het inschrijvingsformulier in én maak het inschrijvingsgeld over op rekening BE95 7350 3166 7858) . Na ontvangst van de betaling is je plaats gereserveerd. De bevestiging ontvang je vanaf 24 augustus.

Ontdek yoga met live pianomuziek

Nieuwe initiatieven van Piejaanoo en Mangala

Opnieuw slaan Hester Lenaerts van Piejaanoo en Miriam van Gilse van Mangala de handen in elkaar voor twee lessen in juli – voor alle niveaus, ook absolute beginners. En voor twee lessen in oktober – eentje voor wat meer ervaren yogi’s en eentje voor ouder en kind (3 tot 7 jaar).

Je vindt alle informatie op de workshoppagina.

Yogaweekend september 2022

Vrijdag 23 september vanaf 15u tot zondag 25 september 16u

Gun jezelf tijd om tot rust te komen, om de stilte te ontdekken dankzij de beweging, om je yoga ervaring écht te verdiepen. Op een heerlijke plek, in verbinding met de natuur, met de ander en met jezelf. Lees er alles over op deze pagina

 

 

 

 

 

Nieuwe leslocatie én proefles op 14 juni!

Heverlee, Gemeentehuis – raadzaal

Vanaf september 2022 kun je ook les volgen bij Mangala op maandagnamiddag 14 uur, in het gemeentehuis van Heverlee! Inschrijven via het inschrijvingsformulier

Op dinsdag 14 juni kun je een proefles (€5) komen volgen van 10 tot 11:15 uur. Inschrijven via mail.

Internationale Yogadag

Zondag 19 juni 2022, 10:00 uur

Op 21 juni is het Internationale yogadag én zomerzonnewende. Wij vieren dit samen op 19 juni, in De oude zandgroeve in Korbeek-Lo. Ga je me de uitdaging aan om 108 zonnegroeten (zelf of in een groepje) te doen? Lees er meer over op deze pagina.  

Yoga in de natuur in juli mét ‘special’

Woensdag 5, 20 en 27 juli 2022, 19:00uur

Geniet van een yogales in de vrije natuur in het prachtige natuurgebied De oude zandgroeve in Korbeek-Lo. Een unieke ervaring. Iedereen is van harte welkom! Dus pak je yogamat en kom meedoen! Meer info op deze pagina

Nieuwe reeks: Explore & discover!

Start woensdag 20 april 2022

Een reeks van 8 lessen waarin we op exploratie gaan via o.a. yoga, meditatie, energetische technieken, bandha’s, mudra’s, visualisaties lichaam. Meer info op de Aanbod pagina

 

Nieuwe beginnerscursus yoga – inschrijvingen open

Start donderdag 21 april 2022

Tijdens deze cursus bouw je een goede basis op waarbij je de belangrijkste yogahoudingen en ademhalingsoefeningen leert, helemaal aangepast aan jouw lichaam. Meer info op de Aanbod pagina

Ervaar je kracht en innerlijke rust! Start met yoga. 

Vanaf nu kun je je inschrijven. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Beginnerscursus in september

Yoga voor absolute beginners plus gratis een extra les

Je kunt momenteel nog kiezen voor een beginnerscursus in de voormiddag -op woensdag van 10 tot 11:15u, of ’s avonds -op donderdag van 19:15 tot 20:30uur. Beide groepen gaan door in Bierbeek.  

Tijdens deze reeks van 10 lessen krijg je een goede basis en ervaar je wat yoga echt kan betekenen. De groepsgrootte is beperkt en er is tijd voor persoonlijke aandacht en individuele variaties indien nodig.

Ook als je langere tijd geen yoga meer deed en het weer rustig wilt opbouwen, is deze cursus iets voor jou.

Als extra ontvang je nu, aansluitend op deze beginnerscursus, een gratis yogales in de wekelijkse groep van jouw keuze!

Groep 1 start op donderdag 16 september 2021
Groep 2 start op woensdag 22 september 2021
Prijs: €98.

Schrijf je nu in via het inschrijvingsformulier.