Nieuws

Prioriteitsinschrijving

Tot en met 27 juni

Volg jij momenteel yogales bij Mangala?

Als huidige deelnemer kun jij je als eerste aanmelden voor het volgende yogaseizoen dat start op 9 september 2024. Zo ben je zeker van je plaats.

Maak gebruik van deze prioriteistsinschrijving vóór 28 juni – een mailtje volstaat. Vanaf 28 juni kunnen ook nieuwe deelnemers zich inschrijven.

Hormoonyoga voor vrouwen

Voor meer hormonale balans – start donderdag 25 januari 2024   

Dé natuurlijke methode voor iedere vrouw die minder last wil hebben van hormonale klachten. Door deze yogareeks regelmatig te doen, breng je je hormoonhuishouding meer in balans en heb je veel minder last van hormonale klachten zoals pms, pijnlijke cyclus, pcos, overgangsklachten, emotionele schommelingen. 

Cursus van 6 lessen op donderdagavond. Alle informatie lees je hier. Inschrijven doe je via dit formulier.

Start 2 Yoga!

De idéale beginnerscursus – start 17 januari 2024   

Ook in januari krijg je weer de kans om te ontdekken wat yoga is. Deze cursus is speciaal voor wie op een verantwoorde manier met yoga wil (her)beginnen. Je bouwt niet enkel een goede basis op, je bouwt ook het nodige vertrouwen op. Dat kan tijdens deze intitiatiecursus omdat je stap voor stap de yogahoudingen leert. Omdat we met kleine groepen werken, zodat er tijd is voor individuele aanpassingen en vragen. Omdat de lessen didactisch goed opgebouwd zijn en de yoga op een authentieke manier gegeven wordt. Zo voel je al snel de deugddoende effecten van yoga. 

Locatie: De Borre in Bierbeek. Negen lessen op woensdagvoormiddag. Meer informatie vind je hier. Inschrijven doe je via dit formulier.

Hoe begin je met yoga?

De idéale beginnerscursus – start 4 oktober 2023    

Om echt te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen, is het belangrijk dat je een goede basis opbouwt. Dat kan tijdens deze intitiatiecursus waarin je stap voor stap de yogahoudingen leert. We werken met kleine groepen zodat er tijd is voor individuele aanpassingen en vragen. Op deze manier krijg je niet enkel een goede basis, maar ook het nodige vertrouwen. Zo voel je al snel de deugddoende effecten van yoga. 

Locatie: De Borre in Bierbeek. Negen lessen op woensdagvoormiddag. Meer informatie vind je hier. Inschrijven doe je via dit formulier

Start yogaseizoen

Ontdek je kracht – kom tot rust

Op 5 september 2023 start het nieuwe yogaseizoen. Dit betekent dat alle wekelijkse yogalessen weer doorgaan.

Bovendien zijn er twee beginnersgroepen dit trimester. Deze beginnersreeks geeft je een goed basis én voldoende vertrouwen. Je ervaart wat yoga voor jou kan betekenen. Niet enkel kracht en lenigheid, maar ook innerlijke rust en acceptatie. Lees er hier alles over en schrijf je snel in.

Zomer 2023

Deze zomer neem ik de tijd om te herbronnen in een co-working en co-living community. In juli ben ik per mail bereikbaar. In augustus ga ik een paar weken off-line.

Ik wens je een heerlijke zomer!

Nieuwe beginnersgroep, start 19 april 2023

Voor een uitstekende basis

Als je met yoga wilt beginnen, dan kun je best eerst een goede beginnersreeks volgen. Zo raak je stap voor stap vertouwd met de houdingen en de ademhalingsoefeningen. We nemen de tijd om variaties te leren die voor jouw lichaam geschikt zijn. Want elk lichaam is anders en niet iedere houding is voor iedereen geschikt. Dus als je wilt ontdekken wat yoga écht is, dan is deze beginnerscursus iets voor jou! We starten woensdag 19 april 2023. Lees er hier alles over en schrijf je meteen in.