Hormoonyoga voor vrouwen

Hormoonyogatherapie is een techniek die ontwikkeld werd door Dinah Rodrigues. In 2014 volgde Miriam van Gilse met succes de opleiding tot hormoonyogadocent bij Dinah. De resultaten blijken verbluffend te zijn. Miriam deelt deze kennis daarom graag met andere vrouwen.

Hormoonyoga bestaat uit een vaste serie dynamische yogahoudingen, ademhalingstechnieken, energieoefeningen en visualisaties die gericht is op de eierstokken, schildklier en hypofyse. Het geheel zorgt voor een betere hormonale balans.

De reeks werd ontwikkeld voor vrouwen met overgangsklachten, maar helpt ook bij andere problemen. Ook vrouwen die moeilijk zwanger worden, vrouwen met een onregelmatige of pijnlijke cyclus, met pcos, pms of andere klachten gelinkt aan de cyclus kunnen baat hebben bij deze serie.

De serie is niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die een hormoongerelateerde vorm van kanker (gehad) hebben, vrouwen met zware endometriose.

Tijdens de lessenreeks leer je de serie stap voor stap aan volgens een logisch opbouw. Hierdoor is de reeks ook haalbaar voor deelnemers zonder yoga ervaring . Dankzij de persoonlijke benadering krijg je indien nodig ook variaties aangereikt die bij jou passen. Het zeer duidelijke instructieboekje (een eigen uitgave van Mangala) dat in de prijs inbegrepen is, helpt je om ook thuis goed te oefenen. Eens je de serie kent, duurt deze ongeveer 30 minuten.

Als je regelmatig oefent, ervaar je al snel de positieve en soms verbluffende resultaten.

Er zijn ook regelmatig ‘terugkomlessen’. In deze lessen oefen je de hele reeks opnieuw in groep. Er is tijd voor individuele correcties en voor vragen. Iedereen die de volledige reeks ergens heeft geleerd, is welkom – wel graag van te voren inschrijven.

Ook voor de lessenreeks schrijf je best op tijd in via mail naar miriam@mangala.be

Hormoonyogareeks groepslessen (data voor 2019-2020 worden in juni aangevuld)

Groep 1 zaterdag, start 22 september 2018

KorbeekLo

22, 29 september, 6, 13, 20 oktober van 14u tot 16u, laatste les tot 15u

€159 inclusief instructieboekje

Groep 2 donderdag, start 9 mei 2019

Bierbeek

Komen deze data niet uit voor jou? Volg een individueel traject.

9, 16, 23 mei, 6, 13, 20 juni van 19u tot 20.30u

€159 inclusief instructieboekje

 

Terugkomlessen

Op maandag in Heverlee

24 september, 17 december 2018 om 20:45 uur
€15 per les

Op donderdag in Bierbeek

10 januari, 25 april, 27 juni 2019 om 19:15 uur
€15 per les