Praktisch

Kom goed op tijd.
Eet geen zware maaltijd 2 tot 3 uur voor de les.
Breng een yoga- of gymmatje mee en een dekentje voor de eindontspanning.
Zet altijd je gsm uit of op vliegtuigstand.
Draag comfortabele stretchkleding waarin je vrij kunt bewegen (geen riemen, geen horloges, …) en gebruik geen parfum. Het best beoefen je yoga op blote voeten.
Je schoenen laat je aan de ingang staan.
Een gemiste les kun je inhalen op een andere moment zolang je tijdens dat schooljaar voor een reeks ingeschreven bent. Inhalen is enkel mogelijk voor de wekelijkse groepslessen, niet voor de initiatie, noch voor de hormoonyoga, korte reeksen, workshops, weekenden. Dit geldt ook niet voor het 'blended' corona-aanbod. Graag vooraf een seintje om te zien of er plaats is.
Bij gezondheidsproblemen raadpleeg je best eerst je arts.
Doe de eerste drie maanden van een zwangerschap niet aan yoga.
Meld relevante gezondheidsproblemen voor de les aan de docent. Vermeld bestaande problemen op het inschrijvingsformulier.
Je plaats is gereserveerd na ontvangst van je betaling.
Tot 15 dagen voor de start van de groepslessen kun je afzeggen. Er is dan enkel een administratiekost van 8 euro van toepassing. Bij latere annulering wordt het betaalde bedrag (min administratiekost) terugbetaald als je zelf voor vervanging zorgt voor het begin van de reeks.
Voor weekenden en midweeks gelden aparte annuleringsvoorwaarden. Deze staan steeds bij het aanbod zelf vermeld.
Eens de reeks begonnen is, worden lessen niet terugbetaald. Je inschrijving is persoonlijk.
Financiële regelingen kunnen enkel telefonisch of per mail besproken worden, niet tijdens de les.
Je neemt op eigen verantwoordelijkheid deel. Mangala is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel dat de deelnemer door deelname aan de lessen overkomt, noch voor het zoekraken of stukgaan van eigendom.
Privélessen kunnen kosteloos geannuleerd of verplaatst worden tot 24 uur van te voren. Bij latere annulering wordt de les aangerekend.
s
CORONA MAATREGELEN: wanneer er voor de sportsector beperkende maatregelen zijn, wordt in een 'blended' yoga-aanbod voorzien. De lesvorm wordt dan aangepast aan de geldende maatregelen.
s
ALS DE 1,5-METER-REGEL GELDT: elke groep kan indien nodig gesplitst worden zodat je sommige weken de opgenomen les online volgt. Tijdens de week dat je geen les in levenden lijve hebt, krijg je toegang tot de online les via een persoonlijk link.
s
BIJ EEN LOCKDOWN: alle lessen gaan online door. Via live stream of met Zoom, of via een online toegankelijke, opgenomen les.
s
KORTE REEKSEN, zoals hormoonyoga of initiatiecursus: ook hier kan 'blended' yoga toegepast worden als dit nodig zou zijn. Of de lessen kunnen verschoven worden, afhankelijk van de mogelijkheden.

INSCHRIJVEN 

l
Schrijf je van te voren in, via het formulier of via mail.
Door in te schrijven, verklaar je je akkoord met deze voorwaarden.
Luister naar je lichaam en accepteer je grenzen. Yoga is geen competitie.
Geniet ten volle!

Voor eerste inschrijving

Voor vervolginschrijving