Praktisch

Kom goed op tijd, de les begint stipt op het startuur.
Eet geen zware maaltijd 2 tot 3 uur voor de les.
Breng een yoga- of gymmatje mee en een dekentje voor de eindontspanning.
Zet altijd je gsm uit of op vliegtuigstand.
Draag comfortabele stretchkleding waarin je vrij kunt bewegen (geen riemen, geen horloges, …) en gebruik geen parfum. Het best beoefen je yoga op blote voeten.
Je schoenen laat je aan de ingang staan.
Een gemiste les kun je inhalen op een andere moment zolang je tijdens dat schooljaar voor een reeks ingeschreven bent. Inhalen is enkel mogelijk voor de wekelijkse groepslessen, niet voor de initiatie, noch voor hormoonyoga, korte reeksen, workshops, weekenden. Graag vooraf een seintje om te zien of er plaats is.
Bij gezondheidsproblemen raadpleeg je best eerst je arts.
Doe de eerste drie maanden van een zwangerschap niet aan yoga.
Meld relevante gezondheidsproblemen voor de les aan de docent. Vermeld bestaande problemen op het inschrijvingsformulier.
Je plaats is gereserveerd na ontvangst van je betaling.
Tot 15 dagen voor de start van de groepslessen kun je afzeggen. Er is dan enkel een administratiekost van 8 euro van toepassing. Bij latere annulering wordt het betaalde bedrag (min administratiekost) terugbetaald als je zelf voor vervanging zorgt voor het begin van de reeks.
Privélessen kunnen kosteloos geannuleerd of verplaatst worden tot 24 uur van te voren. Bij latere annulering wordt de les aangerekend.
Voor weekenden en midweeks gelden aparte annuleringsvoorwaarden. Deze staan steeds bij het aanbod zelf vermeld.
Eens de reeks begonnen is, worden lessen niet terugbetaald. Je inschrijving is persoonlijk. Bij langdurige afwezigheid wegens ziekte, kunnen de gemiste lessen direct na de ziekteperiode ingehaald worden mits afgifte van een medisch attest waaruit blijkt dat het beoefenen van yoga tijdelijk onmogelijk is.
Financiële regelingen kunnen enkel telefonisch of per mail besproken worden, niet tijdens de les.
Je neemt op eigen verantwoordelijkheid deel. Mangala is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel dat de deelnemer door deelname aan de lessen overkomt, noch voor het zoekraken of stukgaan van eigendom.

INSCHRIJVEN 

l
Schrijf je van te voren in, via het formulier of via mail.
Door in te schrijven, verklaar je je akkoord met deze voorwaarden.
Luister naar je lichaam en accepteer je grenzen. Yoga is geen competitie.
Geniet ten volle!

Voor eerste inschrijving

Voor vervolginschrijving