Nieuws

Beginnerscursus in september – met cadeautje!

Yoga voor absolute beginners plus gratis een extra les

Je kunt momenteel nog kiezen voor een beginnerscursus in de voormiddag -op woensdag van 10 tot 11:15u, of ’s avonds -op donderdag van 19:15 tot 20:30uur. Beide groepen gaan door in Bierbeek.  

Tijdens deze reeks van 10 lessen krijg je een goede basis en ervaar je wat yoga echt kan betekenen. De groepsgrootte is beperkt en er is tijd voor persoonlijke aandacht en individuele variaties indien nodig.

Ook als je langere tijd geen yoga meer deed en het weer rustig wilt opbouwen, is deze cursus iets voor jou.

Als extra ontvang je nu, aansluitend op deze beginnerscursus, een gratis yogales in de wekelijkse groep van jouw keuze!

Groep 1 start op donderdag 16 september 2021
Groep 2 start op woensdag 22 september 2021
Prijs: €98.

Schrijf je nu in via het inschrijvingsformulier.

Mangala met vakantie

van 9 augustus tot 5 september 2021 

Tijdens deze periode zijn er geen yogalessen. Tijd om zelf even te herbronnen zodat ik je vanaf 6 september weer vol inspiratie kan begeleiden op je yogapad!  

Impressies yogamidweek

‘Rondom de Levensboom’  

Het was heerlijk genieten van deze yogamidweek begin augustus! Een zalige ervaring met een fantastische groep. Er was ruimte en tijd voor verdieping én verbinding, voor intense yogabeoefening én ontspanning, voor diepgaande gesprekken én heerlijke lachbuien.

Zomeryoga 2021

Yoga in juli

Ook deze zomer gaan de yogalessen in de natuur twee keer per week door in De oude zandgroeve in Korbeek-Lo! Telkens op woensdag om 19 uur en op vrijdag om 10 uur. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk maar reserveren is verplicht want het aantal plaatsen is beperkt. Je vindt de reserveringslink telkens de zondag voor de les op de websitepagina ‘workshops en losse lessen‘ en op de Facebookpagina van Mangala. 

Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt voor je deelname aan de yogales op basis van wat voor jou een faire lesprijs is. 

Hormoonyoga: nieuwe data!

Nu met start op 6 mei 2021

De cursus begint twee weken later dan eerst aangekondigd, in de veronderstelling dat we in mei weer in kleine groep mogen lesgeven. Indien de reeks niet mag doorgaan vanwege de coronamaatregelen, krijg je het inschrijvingsgeld volledig terug. Meer info op deze pagina

Start nieuwe beginnersgroep: 4 februari 2021

Laatste kans dit schooljaar – yoga voor absolute beginners

We starten op 4 februari met live gestreamde lessen! In kleine groep zodat een persoonlijke aanpak mogelijk is. Je leert de basishoudingen en ademhalingsoefeningen, indien nodig met persoonlijke aanpassingen. 

Zodra de sportsector naar code oranje gaat, schakelen we over op lessen in levenden lijve (locatie: Bierbeek). 

4, 11, 25 februari, 4, 8, 11, 18, 25 maart, 1 april 2021 – 19:00 tot 20:30 uur. Prijs: €98. 

Schrijf je nu in via het inschrijvingsformulier

Extra yogagroep op woensdagochtend

Vanaf woensdag 16 september 2020

Heb je ervaring met yoga en ben je op zoek naar goede yogalessen? Dan is dit misschien wel het juiste moment. Er is genoeg plaats in de zaal waardoor de groep nu niet gesplitst moet worden en je alle lessen in levenden lijve krijgt! Inschrijven kan via het formulier.

De Borre, Bierbeek: woensdag 10:00 – 11:45 uur

‘Blended’ yoga vanaf 7 september 2020

Nieuw aanbod, aangepast aan de coronarichtlijnen

Vanaf september vind je bij Mangala een aanbod ‘blended’ yoga. De blend of mix verwijst naar de verschillende lesvormen die aangeboden kunnen worden, afhankelijk van de situatie. Wanneer de anderhalve-meter-regel geldt, worden de groepen in twee gesplitst in functie van het aantal deelnemers en de capaciteit van de zaal. De ene week volg je dan les in levenden lijve, de week erna kun je de les via een link op je pc volgen. Afhankelijk van de locatie en het weer zouden bepaalde lessen ook buiten kunnen doorgaan. Wanneer er een lockdown is, is de wekelijkse les enkel online beschikbaar. 

Voor de kortere cursussen wordt de groep bewust klein gehouden, zodat je alle lessen in levenden lijve kunt volgen. 

Nieuwe hormoonyoga reeks in september!

Hormoonyoga voor vrouwen, start zaterdag 12-09-20

Hormoonyoga helpt om je hormoonhuishouding weer in balans te brengen. Tijdens vijf zaterdagen leer je deze reeks aan in groep. Daarna kun je dit gemakkelijk zelf thuis blijven beoefenen.  Je zult dan snel de positieve effecten ervaren. Meer info hier