Zaterdag 6, 20 en 27 juli 2024 telkens van 09:45 tot 10:45 uur

Mangala in samenwerking met Herita en ‘Horst in de steigers’

Zomeryoga op het historische kasteeldomein van Horst. Buiten in de natuur, met zicht op de waterburcht van De Rode Ridder. Dit domein ligt in de groene vallei van de Wingebeek, tussen de heuvels van het Hageland.

Elke zaterdagochtend in juli kun je hier terecht voor een heerlijke yogales die voor elk niveau geschikt is. De lessen worden gegeven door Miriam van Gilse, op haar gekende professionele, toegankelijke en ook meditatieve manier.

Na de yogales kun je sfeervol nagenieten bij een glaasje lokaal sap, van harte aangeboden. Bovendien krijg jij als deelnemer aan de yogales 25% korting op de toegang tot de ‘Expeditie Donjon’ op een moment van jouw keuze.

Dit project is een unieke samenwerking tussen Mangala en Herita, de officiële beheerder van erfgoedsites in Vlaanderen en coördinator van de restauratie van Het Kasteel van Horst.

Praktisch:

Kasteel van Horst, Horststraat 28, 3220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek)

Zaterdag 6, 20 en 27 juli 2024 telkens van 09:45 tot 10:45 uur. 

Prijs per les: €16, inclusief een lokaal sapje achteraf en 25% korting op de toegangsprijs tot ‘Expeditie Donjon’!

Breng een (yoga)mat of grote badhanddoek mee – en geniet!

Inschrijven gebeurt in twee stappen:

  • Maak de betaling (€16 per persoon per les) over op rekening BE95 7350 3166 7858 van Mangala, liefst via instantoverschrijving. Vermeld jouw naam én de datum(s) waarop je naar de yoga komt.
  • Mail naar miriam@mangala.be en vermeld de naam/namen van de deelnemer(s) en de lesdatum(s).

Enkel wanneer betaling én mail ontvangen zijn, is jouw plaats gereserveerd. Je ontvangt dan een bevestigingsmail van Mangala.

Wanneer de les vanwege slecht weer geannuleerd moet worden, ontvang je dat bericht via email. Het inschrijvingsgeld wordt dan integraal teruggestort.

Lees meer over Herita, het project ‘Horst in de steigers’ en ‘Expeditie Donjon’ via deze link.