Vrijdag 21 juni 2024, 19 uur

Op 21 juni is het Internationale Yogadag én zomerzonnewende. Het ideale moment om samen te komen in het prachtige natuurgebied De oude zandgroeve in Korbeek-Lo.

Wij ‘vieren’ deze bijzondere dag door 108 keer de zonnegroet te doen. Je hoeft niet zelf de 108 te halen, je kunt ook in een klein groepje samen 108 zonnegroeten doen. Je doet het sowieso op je eigen tempo en rust tussendoor wanneer nodig. Het gaat vooral om de ervaring – hoe heerlijk is het om samen in de natuur de zonnegroet te doen op de langste dag van het jaar! In elk geval zal je merken dat je dankzij de steun van de groep tot meer in staat bent dan je wellicht dacht. Nieuwsgierig naar dat getal 108? Je hoort er alles over aan het begin van de sessie. We eindigen samen met een relaxatie. Daarna is er nog tijd om wat na te praten, van de natuur te genieten en je ervaringen uit te wisselen. Het einde is dan rond 21 uur.

Deze les is gratis en iedereen die de zonnegroet kent, is welkom. Pak je yogamat en kom meedoen! Breng 9 steentjes of kiezels mee om het tellen te vergemakkelijken :-).

De ingang van De oude zandgroeve vind je in de Sterrenlaan, naast huisnummer 40.

Inschrijven is niet nodig. Wil je nog extra info? Mail me dan even.