Vrijdag 19 april, 17 u – zondag 21 april, 14:30u.      

Dit weekend organiseer ik samen met My Own Retreat, op een mooi gelegen landgoed vlakbij Zierikzee (carpoolen mogelijk). Een heerlijk weekend helemaal voor jezelf, samen met andere yogi’s. De lessen van dit lenteweekend focussen op het thema ‘veerkracht & levenskracht’ en hoe je die kracht via yoga en ontspanning kunt laten stromen. 

In het concept van My Own Retreat geven er tegelijkertijd drie yogadocenten les tijdens het weekend. Je kunt alle lessen bij mij volgen, of je kunt ervoor kiezen enkele lessen bij een andere docent te volgen. Buiten de yogalessen kun je genieten van de sauna, van een heerlijke massage (extra te boeken), van de prachtige omgeving – per leenfiets of te voet of je kunt lekker chillen op het domein. 

Prijzen vanaf €374, inclusief vol pension (biologisch en vegetarisch), toeristenbelasting en energietoeslag. Alle informatie vind je op de site van My Own Retreat. Ook de inschrijvingen lopen via die website en inschrijven kan vanaf nu!