Vrijdag 27 september vanaf 15 u – zondag 29 september 16 u.      

Gun jezelf deze unieke ervaring met tijd voor verdieping en tijd om los te laten wat je niet langer helpt.

We logeren in het charmante Jardin Juliette, een kleinschalige groepsaccommodatie met een mooie yogazaal. Prachtig gelegen op een domein van drie hectare in Noorbeek. Noorbeek werd een paar jaar geleden door Elsevier Magazine uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederlands Limburg. Volgens mij terecht, het is écht een super-idyllisch dorp. 

Alle yogalessen – tien uur in totaal – worden gegeven door Miriam van Gilse en focussen op het thema ‘loslaten. We nemen de tijd om via asana, paranayama, meditatie, yoga nidra te ervaren waar we spanning hebben opgebouwd en hoe we die spanning kunnen loslaten. Dit kan zowel fysieke als mentale spanning zijn. Want vaak leggen we onszelf hoge eisen en verwachtingen op, die tot stress leiden. We passen tijdens de lessen ook de principes van Critical Alignment Yoga toe en gebruiken alle tools: stripje, achteroverbuigboogje, hoofdstandbankje en rol. Je doet mee op je eigen tempo, onder het motto ‘alles mag, niets moet’, met mildheid voor jezelf. Iedereen met een oprechte interesse in yoga kan deelnemen, ongeacht je ervaringsniveau. 

De maaltijden zijn biologisch en vegetarisch (andere dieetwensen graag bij boeking doorgeven). Je overnacht in een smaakvol ingerichte twee-, drie- of vierpersoonskamer met prima boxspringbedden voorzien van eco-dekbedden en lakens. Douches en toiletten op de gang. Minimum aantal deelnemers: 10, maximum aantal: 14.

Prijs: €368 per persoon. Dit is inclusief: 10 uur yogales, vol pension (2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, snacks, water, thee, koffie), 2 overnachtingen, privé parkeerplaats, toeristenbelasting en energietoeslag. Bij inschrijving betaal je een voorschot van €150. Het resterende bedrag betaal je voor 15 juli. Kosteloos annuleren kan tot en met 31 juli. Van 1 tot en met 10 augustus krijg je bij annulering 50% terug. Bij latere annulering is er geen terugbetaling tenzij je zelf voor een vervanger zorgt. 

Het programma:

Vrijdag 
vanaf 15:00 van harte welkom
18:45 avondeten
20:15-21:15 yoga nidra
Zaterdag 
07:45-08:45 ochtendmeditatie
08:45 ontbijt
10:15-12:15 thema yogales
12:30 lunch
tot 16:00 vrije tijd
16:00-17:30 yogales
18:00 avondeten
20:15-21:15 yoga nidra of meditatie of…
Zondag 
07:45-08:45 ochtendmeditatie
08:45 ontbijt
10:15-12:15 thema yogales
12:30 lunch
tot 15:00 inpakken, eventueel korte wandeling
15:00-16:00 yogales -afsluiting
16:00 afscheid en vertrek

Dit zijn de hoofdlijnen van het programma. Tijdens het weekend kan er lichtjes afgeweken worden van dit programma, afhankelijk van het weer en de wensen van de deelnemers.

Neem al eens een kijkje op de website van Jardin Juliette.

Heb je recent (max. 1 jaar geleden) nog les gevolgd bij Mangala? Schrijf je in per mail.

Eerste inschrijving? Gebruik het inschrijvingsformulier.