Vrijdag 16 juni 2023, 19:30-21:00 uur

Thema: ‘MANTRA CIRKEL, SAMEN ZINGEN’.

Wat we vorige maand geleerd hebben over mantra’s gaan we nu ervaren tijdens een heerlijke avond mantra zingen. Lotte Verbeeck van Stemkracht begeleidt ons hierbij op de gitaar. Zij doet dit op een heel toegankelijke en uitnodigende manier. Je hebt geen zangervaring nodig, iedereen is welkom en kan meedoen. Er gaat niets boven samen mantra’s zingen, écht. Het is ook een super afsluiter van deze YSG reeks.

De YSG is een soort satsang. Dit Sanskriet woord kun je vrij vertalen als ‘in waarheid samen zijn’. Dit bewust samen zijn, met een positieve mindset kan een belangrijk aspect worden van jouw yogapad, van jouw bewustwordingsproces en zelfontplooiing. Dit is een gezamenlijk initiatief van Belinda Wijckmans, kundalini yogadocent en Miriam van Gilse, hatha yogadocent.

Deze sessies gaan door bij Kreakatau, Putstraat 6, Korbeek-Dijle – wil je carpoolen, geef dit dan door bij je inschrijving, we brengen je in contact met andere carpoolers. De bijdrage is €20 per sessie, wij voorzien thee en versnaperingen. Inschrijven per mail als je momenteel les volgt bij Mangala. Anders via het inschrijvingsformulier.