Vrijdag 12 mei 2023, 19:30-21:00 uur

Thema: ‘DE KRACHT VAN MANTRA’S’.

Het gebruik van mantra’s is een prachtige manier om te werken met klank, geluid en trilling. Tijdens deze YSG ontdek je wat mantra’s zijn, waar ze vandaan komen, hoe je ze kunt gebruiken, wat het effect ervan is. Dit is ook een ideale voorbereiding op de yoga studie groep van juni!

Naast theorie en gedachtenuitwisseling komen er ook praktische oefeningen aan bod. 

De YSG is een soort satsang. Dit Sanskriet woord kun je vrij vertalen als ‘in waarheid samen zijn’. Dit bewust samen zijn, met een positieve mindset kan een belangrijk aspect worden van jouw yogapad, van jouw bewustwordingsproces en zelfontplooiing. Dit is een gezamenlijk initiatief van Belinda Wijckmans, kundalini yogadocent en Miriam van Gilse, hatha yogadocent.

Deze sessies gaan door bij Kreakatau, Putstraat 6, Korbeek-Dijle – wil je carpoolen, geef dit dan door bij je inschrijving, we brengen je in contact met andere carpoolers. De bijdrage is €20 per sessie, wij voorzien thee en versnaperingen. Inschrijven per mail als je momenteel les volgt bij Mangala. Anders via het inschrijvingsformulier.

Door naar YSG juni.