Zondag 7 mei 2023, 09:45 – 12:15 uur – Helaas geannuleerd

Een zalige, zinderdende zondagochtendles waarin we de tijd nemen om de energie te laten en te voelen stromen. Om ons bewust te worden van de trillingen die we via asana, beweging, klank en adem kunnen opwekken. Om te ervaren hoe de groepsenergie hierdoor kan veranderen. 

Want alles bestaat uit energie, uit trilling, ook wij. In deze workshop combineren we specifieke asana’s, bewegingen, ademoefeningen, meditaties en klanken die invloed hebben op onze energie en trillingsfrequentie. Ze komen zowel uit de hatha als uit de kundalini traditie en deze combinatie zorgt voor een unieke ervaring.

Iedereen is welkom, met of zonder yoga-ervaring. Belinda Wijckmans, kundalini docente en Miriam van Gilse, hatha docente, begeleiden je op jouw niveau.

Deze XL-yogales gaat door bij Kreakatau, Putstraat 6, Korbeek-Dijle – wil je carpoolen, geef dit dan door bij je inschrijving, we brengen je in contact met andere carpoolers. De bijdrage is €30. Inschrijven per mail als je momenteel les volgt bij Mangala. Anders via het inschrijvingsformulier.