Vrijdag 17 maart 2023, 19:30-21:00 uur

Thema: ‘IN BALANS MET AYURVEDA’.

Voor deze YSG nodigen we Hans Laureyssen uit als spreker. Hans is ayurvedisch therapeut met een eigen praktijk in Oud-Heverlee. Verder is hij een fervent wandelaar en yogabeoefenaar.

Hans is dan ook de ideale persoon om ons meer te vertellen over ayurveda, de traditionele Indische geneeskunde. Ayurveda betekent ‘de kennis van het leven’, het is een gezondheidsfilosofie die ons vertelt hoe we gezond en gelukkig kunnen leven. Het belooft een boeiende avond te worden. Want je leert niet enkel de geschiedenis en basisprincipes van de ayurveda kennen. Je leert ook meer over het verband met yoga en de chakra’s. Bovendien verwerf je inzicht in jouw unieke ayurvedische constitutie en krijg je praktische tips om gezond te blijven.

Naast theorie en gedachtenuitwisseling komen er ook praktische oefeningen aan bod.

De YSG is een soort satsang. Dit Sanskriet woord kun je vrij vertalen als ‘in waarheid samen zijn’. Dit bewust samen zijn, met een positieve mindset kan een belangrijk aspect worden van jouw yogapad, van jouw bewustwordingsproces en zelfontplooiing. Dit is een gezamenlijk initiatief van Belinda Wijckmans, kundalini yogadocent en Miriam van Gilse, hatha yogadocent.

Deze sessies gaan door bij Kreakatau, Putstraat 6, Korbeek-Dijle – wil je carpoolen, geef dit dan door bij je inschrijving, we brengen je in contact met andere carpoolers. De bijdrage is €20 per sessie, wij voorzien thee en versnaperingen. Inschrijven per mail als je momenteel les volgt bij Mangala. Anders via het inschrijvingsformulier.

Door naar de YSG van april.