Start woensdag 18 januari of donderdag 19 januari 2023

Een goede start van 2023? Start 2 yoga!

Ontdek je innerlijke rust, bouw kracht en flexibiliteit op. Een goede yogabasis leer je stap voor stap aan tijdens deze initiatiereeks, afgestemd op jouw lichaam, op een didactisch verantwoorde én authentieke manier. Je kunt kiezen tussen een ochtend- en een avondgroep. Zie hier voor meer informatie over deze yogalessen voor absolute beginners.

Wat zeggen leerlingen na deze beginnerscursus?

‘De beginnerslessen volgen, leek heel ver buiten mijn comfortzone, maar ik ben erg gelukkig de stap gezet te hebben. Je bent een erg goede lesgever waardoor ik al veel opstak.’

‘Deze cursus voor absolute beginners was exact wat hij beloofde te zijn: een interessante introductie over wat yoga is en een overzicht van de belangrijkste houdingen en ademhalingsoefeningen, geduldig uitgelegd en voorgedaan. Een absolute aanrader.’