20 januari 2023, 19:30-21:00 uur

 

Thema januari: De oorsprong van yoga en de relevantie ervan in de 21ste eeuw. 

De yoga studie groep of YSG is een maandelijks initiatief voor wie zich graag meer verdiept in de achtergrond, herkomst, filosofie van yoga. Voor wie ‘yoga als levenswijze’ verder wil verkennen – in theorie én in praktijk. Voor wie samen met anderen, in verbinding, hierover wil reflecteren en overleggen.

De YSG is een soort satsang. Dit Sanskriet woord kun je vrij vertalen als ‘in waarheid samen zijn’. Dit bewust samen zijn, met een positieve mindset kan een belangrijk aspect worden van jouw yogapad, van jouw bewustwordingsproces en zelfontplooiing. 

Naast theorie en gedachtenuitwisseling komen er ook praktische oefeningen aan bod. 

Dit is een gezamenlijk initiatief van Belinda Wijckmans, kundalini yogadocent en Miriam van Gilse, hatha yogadocent.

De data tot en met juni 2023 staan vast: 20/01, 17/02, 17/03, 21/04, 26/05 en  23/06. De volgende thema’s worden gaandeweg bekendgemaakt.

Deze sessies gaan door bij Kreakatau, Putstraat 6, Korbeek-Dijle. De bijdrage is €20 per sessie, wij voorzien thee en versnaperingen. Inschrijven per mail als je momenteel les volgt bij Mangala. Anders via het inschrijvingsformulier.