14, 21, 28 september en 5 oktober 2022, 10:00-11:15u

  

Vier woensdagochtenden om samen in groep te mediteren.

Meditatie kan een anker zijn, een rustpunt, een methode die je helpt om telkens weer terug te keren naar jezelf. Zeker in woelige tijden is het belangrijk dat je je niet teveel laat meeslepen. Tijdens deze meditatiecursus ontdek of herontdek je manieren om even stil te staan en te kijken en voelen. We beoefenen verschillende meditatietechnieken. De lesinhoud wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Hierdoor is de reeks zowel voor beginners als voor meer ervaren mediteerders geschikt. Er is maar één manier om te weten wat meditatie voor jou kan betekenen, en dat is door het te doen.

Iedere les start met een aantal ontspannende en voorbereidende oefeningen. Je krijgt een korte, heldere uitleg. De nadruk ligt op het samen oefenen. Want oefening baart kunst.

Minimaal 4 maximaal 15 deelnemers.

Locatie: De Borre in Bierbeek. Prijs €64. Van te voren inschrijven via mail als je recent nog les volgde bij Mangala. Anders via het inschrijvingsformulier.