Nu ook twee extra lessen in augustus! 

Op woensdag om 19 u., op vrijdag om 10 u. 

Geniet van een yogales in de vrije natuur in het prachtige natuurgebied De oude zandgroeve in Korbeek-Lo. Een unieke ervaring. Iedereen is van harte welkom, enige yoga-ervaring is gewenst. Dus pak je yogamat en kom meedoen! Het aantal plaatsen is beperkt en inschrijven is nodig. Op zondag vind je de inschrijflink voor de volgende woensdag en vrijdag op de Facebookpagina van Mangala en op deze pagina. Prijs: 10 euro. Duur 1 à 1,5 uur, afhankelijk van het weer. 

Inschrijven voor woensdag 5 augustus: klik hier

Inschrijven voor vrijdag 7 augustus: klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geniet van een yogales in de vrije natuur in het prachtige natuurgebied De oude zandgroeve in Korbeek-Lo. Een unieke ervaring. Iedereen is van harte welkom, enige yoga-ervaring is gewenst. Dus pak je yogamat en kom meedoen! Het aantal plaatsen is beperkt en inschrijven is nodig. Op maandag vind je de inschrijflink voor de volgende woensdag en vrijdag op de Facebookpagina van Mangala en op deze pagina. Prijs: 10 euro. Duur 1 à 1,5 uur, afhankelijk van het weer. 

Inschrijven voor woensdag 1 juli: klik hier.

Inschrijven voor vrijdag 3 juli: klink hier.