Bijscholing Critical Alignment Yoga met succes afgerond!

Sinds september 2016 volgde ik de bijscholing in Amsterdam bij Gert van Leeuwen, grondlegger van Critical Alignment Yoga en Therapie. Nu heb ik alle modules van deze docentenopleiding (basis, lesgeven en therapie) met succes afgesloten. Als je bij mij les volgt, ken je de strip en het rolletje al als hulpmiddelen om weer vrijer te leren bewegen. Andere hulpmiddelen zoals bankje en boogje kun je voorlopig enkel tijdens privéles leren kennen. Deze hulpmiddelen helpen je bewust worden van spanning en voorkeursbewegingen. Eens je dit ervaart, kun je naar ontspanning toe werken dankzij je bewuste adem en niet-oordelende aandacht. Vanuit die ontspanning kun je in de asana’s kracht en alignment (uitlijning) gaan opbouwen en uiteindelijk weer vrijer gaan bewegen! Benieuwd? Maak een afspraak voor privéles en ervaar het zelf.