Zondag 12 mei 2019, 10 – 17:30 uur

Wil je ervaren hoe je yoga zowel op als naast de mat kunt beleven? Dr. Anuradha Choudry en dr. Vinayachandra B.K. laten je kennis maken met de diepere aspecten van yoga in het dagelijkse leven. De workshop gaat door bij Kreakatau, een prachtige locatie, midden in de natuur en toch op fietsafstand van Leuven. Bij goed weer kunnen we dus ook naar buiten. Dit is geen fysieke yoga les, maar we zullen wel wat rek- en strekoefeningen doen. De workshop is in het Engels en is geschikt voor al wie graag meer inzicht heeft in wat yoga allemaal kan betekenen.  Meer info op de workshop pagina en in deze nieuwsbrief.  

Come and join us for this unique and interactive workshop, given by two inspiring Indian teachers, dr. Anuradha Choudry en dr. Vinayachandra B.K.  They will introduce us into ‘being in yoga’ as opposed to ‘doing yoga’. We use the beautiful location of Kreakatau, in the middle of nature but still within cycling distance from Leuven. This is not a physical yoga class, but there will be some stretches and simple movements. More info on the workshop page and in this newsletter.