Vrijdag 15 september vanaf 15 u – zondag 17 september 16 u.      

Na de vele enthousiaste reacties over het eerste yogaweekend bij Jardin Juliette, kan een tweede weekend natuurlijk niet uitblijven! Gun jezelf deze unieke ervaring met tijd en ruimte voor jezelf en tijd en ruimte voor yoga, in de prachtige natuur van het Zuid-Limburgse Heuvelland (Nl.).

We logeren in het charmante Jardin Juliette, een kleinschalige groepsaccommodatie met een mooie yogazaal. Prachtig gelegen op een domein van drie hectare in Noorbeek. Noorbeek werd een paar jaar geleden door Elsevier Magazine uitgeroepen tot het mooiste dorp van Limburg. Volgens mij terecht, het is écht een super-idyllisch dorp. 

Alle yogalessen – tien uur in totaal – worden gegeven door Miriam van Gilse en focussen op een thema dat tijdens het weekend verdiept wordt. We passen tijdens de lessen ook de principes van Critical Alignment Yoga toe en gebruiken alle tools: stripje, achteroverbuigboogje, hoofdstandbankje en rol. De maaltijden zijn biologisch en vegetarisch (andere dieetwensen graag bij boeking doorgeven). Je overnacht in een smaakvol ingerichte twee-, drie- of vierpersoonskamer met prima boxspringbedden voorzien van eco-dekbedden en lakens. Douches en toiletten op de gang. Minimum aantal deelnemers: 10, maximum aantal: 14.

Prijs: €358 per persoon. Dit is inclusief: 10 uur yogales, vol pension (2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, snacks, water, thee, koffie), 2 overnachtingen, privé parkeerplaats, toeristenbelasting en energietoeslag. Bij inschrijving betaal je een voorschot van €150. Het resterende bedrag betaal je voor 15 juli. Kostenloos annuleren kan tot en met 31 juli. Van 1 tot en met 09 augustus krijg je bij annulering 50% terug. Bij latere annulering is er geen terugbetaling tenzij je zelf voor een vervanger zorgt. 

Het programma:

Vrijdag 15 september
vanaf 15:00 van harte welkom
18:45 gezellig en lekker samen eten
20:15-21:15 yoga nidra
Zaterdag 16 september
07:45-08:45 ochtendmeditatie
08:45 lekker rustig ontbijt
10:15-12:15 thema yogales
12:30 heerlijke vegetarische lunch
tot 16:00 vrije tijd
16:00-17:30 yogales
18:00 gezellig en gezond avondeten
20:15-21:15 yoga nidra of meditatie of…
Zondag 17 september
07:45-08:45 ochtendmeditatie
08:45 heerlijk rustig ontbijt
10:15-12:15 thema yogales
12:30 zondagse lunch
tot 15:00 inpakken, eventueel korte wandeling
15:00-16:00 yogales -afsluiting
16:00 afscheid en vertrek

Dit zijn de hoofdlijnen van het programma. Tijdens het weekend kan er lichtjes afgeweken worden van dit programma, afhankelijk van het weer en de wensen van de deelnemers.

Indien het weekend vanwege coronamaatregelen van de overheid niet kan doorgaan, krijg je het inschrijvingsgeld integraal terug. Bij inschrijving ontvang je verdere detailinformatie.

Neem al eens een kijkje op de website van Jardin Juliette.

Heb je recent (max. 1 jaar geleden) nog les gevolgd bij Mangala? Schrijf je in per mail.

Eerste inschrijving? Gebruik het inschrijvingsformulier.