Zeven keer yogales in de natuur!

Op woensdag om 19 u., op vrijdag om 10 u. 

Geniet van een yogales in de vrije natuur in het prachtige natuurgebied De oude zandgroeve in Korbeek-Lo. Een unieke ervaring. Iedereen is van harte welkom. Dus pak je yogamat en kom meedoen! Het aantal plaatsen is beperkt en inschrijven is nodig. De inschrijflink vind je onderaan deze pagina. Iedere link is actief vanaf de zondag voor de les.  Ook op de Facebookpagina van Mangala vind je de linken . De les duurt 1 à 1,5 uur, afhankelijk van het weer.

Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt voor je deelname aan de yogales op basis van wat voor jou een faire lesprijs is. 

Lesdata: 2, 14, 16, 21, 23, 28 en 30 juli 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geniet van een yogales in de vrije natuur in het prachtige natuurgebied De oude zandgroeve in Korbeek-Lo. Een unieke ervaring. Iedereen is van harte welkom, enige yoga-ervaring is gewenst. Dus pak je yogamat en kom meedoen! Het aantal plaatsen is beperkt en inschrijven is nodig. Op maandag vind je de inschrijflink voor de volgende woensdag en vrijdag op de Facebookpagina van Mangala en op deze pagina. Prijs: 10 euro. Duur 1 à 1,5 uur, afhankelijk van het weer. 

Inschrijven voor woensdag 1 juli: klik hier.

Inschrijven voor vrijdag 3 juli: klink hier.