Maandag 6 juli om 10 uur tot donderdag 9 juli 2020 om 17 uur    

     ‘Rondom de levensboom’

Een unieke yoga midweek, dicht bij huis, maar toch waan je je in het buitenland. We logeren namelijk in het buitengewone domein De Heerlijckyt van Elsmeren , een magische omgeving waar verstild logeren, lekker eten en zalig genieten van de natuur gegarandeerd zijn. Dit alles in combinatie met uitstekende yogalessen, gedoseerde meditaties en genieten van de natuur. Vier dagen genieten, verdiepen, tot rust komen. Een originele retraite van Mangala om nooit meer te vergeten.  

De inhoud: 

We werken rond het oeroude en nog altijd levendige beeld van de levensboom, metafoor voor kracht, stabiliteit, verbinding en vitaliteit. De gevarieerde yogalessen en afwisselende meditaties laten je ervaren wat verbinding met die metafoor kan betekenen. Je ontdekt en verdiept dit op je eigen tempo, vanuit een ‘mogen’ en ‘toelaten’.    

De lessen zijn voor iedere deelnemer met interesse toegankelijk én inspirerend, zowel voor wie pas met yoga begonnen is als voor ervaren yogi’s. Basis van de yogalessen zijn hatha yoga en critical alignement yoga. We wisselen actieve en rustige lessen af. Er is tijd voor pranayama of ademhalingsoefeningen, yoga nidra of diepe ontspanning, en voor verschillende, soms verrassende meditatietechnieken.  

Het programma: 

07:30-08:15    meditatie
08:30               lekker ontbijt
10:00-12:15     yoga
12:45                heerlijke lunch
13:45-16:30    vrije tijd om te rusten, te zwemmen, te wandelen…
16:45-18:00    yoga
18:30                gezellig en gezond avondeten
19:30                avondactiviteit met verschillende, vrijblijvende mogelijkheden: kampvuur, meditatie, yoga nidra, lezing, gezellig samenzijn, avondwandeling… 

De prijs: 

In een tweepersoonskamer met badkamer: € 640 per persoon  In een eenpersoonskamer met badkamer: € 710 per persoon  Dit is inclusief:

  • vol pension, vegetarisch (lunch op dag 1 t/m lunch dag 4)
  • koffie, thee, water, koekjes, fruit, frisdranken (elke dag tot 18 u)
  • vieruurtje
  • alle yogalessen, meditaties en andere begeleide activiteiten o.l.v. Miriam van Gilse, ervaren yogadocente

LET OP: Het minimum aantal deelnemers is 12, het maximum 18. Om deze midweek te kunnen laten doorgaan, moet het minimum aantal inschrijvingen bereikt zijn op 19 mei 2020.

Annuleren kan kosteloos tot en met 19 mei 2020. Vanaf 20 mei tot en met 3 juni zijn de annuleringskosten 50%. Bij annulering na 3 juni is het volledige bedrag verschuldigd, tenzij je zelf voor vervanging zorgt. 

Aanmelden kan vanaf nu. Heb je al eerder les gevolgd bij Mangala, meld je dan aan via mail. Allereerste inschrijving? Gebruik dan het inschrijvingsformulier.